#

Переяслав відправив автобус із гуманітарною допомогою в Іванків (ФОТО)

05.04.2022 17:22
Переяслав відправив автобус із гуманітарною допомогою в Іванків (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 5 квітня, Переяславська громада відправила автобус із гуманітарною допомогою у звільнений від окупантів Іванків Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Переяславці нині зібрали для жителів Іванкова 720 банок тушкованого м'яса, 150 літрів соняшникової олії, 1800 яєць, 200 продуктових наборів, 100 упаковок серветок, одяг, ковдри, дитяче харчування, засоби гігієни.

Водночас Переяслав, як і сотні українських міст, підтримують громадяни різних країн та міжнародні компанії. Зокрема, 28 березня міська рада прийняла фуру з різним гуманітарним вантажем, доправленим із країн Європи: продукти, засоби гігієни, одяг, взуття. 

Служба у справах дітей та сім'ї Переяславської міськради днями отримала від ТОВ "ХіПП Україна" фруктове пюре (1266 шт) та хрусткі органічні кільця (98 шт). Їх та інші продуктові набори, підгузки, дитячі суміші тощо роздадуть внутрішньо переміщеним родинам із дітьми, багатодітним сім'ям, опікунам/піклувальникам, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Центр соціальних служб міської ради за сприяння громадянської спілки «Український Фонд Енергоефективності та Енергозбереження» отримав гуманітарний вантаж від дитячого фонду ООН "UNICEF". Він займається задоволенням гуманітарних потреб дітей країн, у яких відбуваються збройні конфлікти та гуманітарна криза.

Переяславській громаді доправили 32 комплекти навчальних та ігрових наборів для дітей. Їх розподілили між школами та дитсадками громади.

Нагадаємо, що 1 березня українські герої звільнили Іванків від російських загарбників.


Читати "Моя Київщина" у Facebook