#

Переяславці здобули перемоги на чемпіонаті України з водного туризму

04.10.2021 17:00
Переяславці здобули перемоги на чемпіонаті України з водного туризму
Фото з місця події

Переяславська команда взяла участь у чемпіонаті з водного туризму в с. Сокілець Немирівського району Вінницької області та виграла призові місця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на “Інформатор”.

У змаганнях взяли участь учні Переяславскої гімназії(директор Батрак О.П.): Танащук Антон, Левчук Валерій, Лизогуб Ростислав, студент ДПУ ім.Г.С.Сковороди  Тихонов Владислав та учень ЦПТО  Бондаренко Дмитро.

Танащук Антон та Бондаренко Дмитро  забрали всі золоті нагороди, які тільки можна було, а саме: на дистанціях спринт, слалом та ралі хлопці завоювали золоті медалі та посіли I-ше загальнокомандне місце серед катамаранів двійок.

Хлопі, які змагалися на катамарані четвірці, а саме: Левчук Валерій, Лизогуб Ростислав та Тихонов Владислав посіли перще(I),  друге(II) та четверте(IV) місця на дистанціях: ралі, слалом та спринт відповідно.

В сумі цих трьох дистанцій хлопці здобули II загальнокомандне місце.

В сумі заїздів катамаранів двійок та четвірок юні спортсмени зайняли I-ше загальнокомандне місце.

Також в даних змаганнях взяли участь Займидорога Сергій та Окунський Артур жителі с.Вовчків, які в катамарані двійці на дистанціях: слалом, спринт та  ралі здобули другі  місця та II загальнокомандне друге місце серед катамаранів двійок.

Нагадаємо, що наступного тижня до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітають Денис Казанський та Вахтанг Кіпіані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook