#

Переяславка стала чемпіонкою України з баскетболу у складі "Прометея"

13.04.2021 19:30
Переяславка стала чемпіонкою України з баскетболу у складі "Прометея"
Вікторія Кондусь

Нещодавно, 10 квітня, спортсменка з Переяслава Вікторія Кондусь стала чемпіонкою України з баскетболу у складі команди "Прометея"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Інформатор".

"Прометей" із Кам’янця у дебютному для себе сезоні став чемпіоном жіночої Суперліги України з баскетболу. У фіналі він у трьох матчах переміг "Київ-Баскет": 105:79, 84:74 та 86:75. 35 очок, 12 підбирань та 5 результативних передач зробила у цих вирішальних протистояннях переяславка Вікторія Кондусь, яка грає на позиції захисника. Зазначимо, що цьогоріч "Прометей" виграв також кубок Суперліги України, у фіналі перемігши "Чайку-ДЮСШ-Бердянськ". На європейській арені ця команда теж представляла нашу країну: посіла третє місце в східно-європейській лізі.

До слова, Вікторія Кондусь також була діючою чемпіонкою України, адже минулого року грала саме за київський клуб.

Зараз у cпортсменки у складі збірної України розпочнеться підготовка до кваліфікації на Олімпіаду в Токіо з баскетболу 3х3. Стартує кваліфікація 26 травня.

Зазначається, що Кондусь – не єдина спорсменка, яка прославляє Переяслав на всю Україну.

Також нагадаємо, що в суботу, 10 квітня, у Сумах проходив відкритий всеукраїнський турнір із тхеквондо "Зірки Олімпу", у якому спортсмени Боярки показали блискучі результати.

Читати "Моя Київщина" у Telegram