#

Петиція про призначення Богдана Яцуна на посаду секретаря Обухівської міськради зібрала необхідні голоси

19.03.2024 19:12
Петиція про призначення Богдана Яцуна  на посаду секретаря Обухівської міськради зібрала необхідні голоси
Богдан Яцун

Петиція про призначення на посаду секретаря Обухівської міської ради Богдана Яцуна зібрала 217 голосів на сайті місцевих петицій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт петицій.

7 березня на підставі особистої заяви про відставку звільнили Клочка Сергія Миколайовича з посади секретаря Обухівської міської ради і тепер слід обрати нового секретаря Обухівської міської ради. 

Громадяни внесли пропозицію обрати на посаду секретаря Обухівської міської ради депутата Яцуна Богдана Івановича. У тексті петиції йдеться:

Богдан Яцун, житель Обухова, є депутатом Обухівської міської ради двох скликань, від 2015 року, і за цей час проявив себе ефективним і послідовним захисником прав та інтересів жителів громади, в тому числі в судовому порядку. Від 2020 року є головою постійної депутатської комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою, будівництва та архітектури. Від 24 лютого 2022 року військовослужбовець ЗСУ, командир взводу механізованої роти 135 батальйону Сил територіальної оборони, учасник бойових дій у війні з Росією, важко поранений у Бахмуті в травні 2023 року.

У зверненні також зазначили, що Богдан Яцун активно відстоює питання підтримки ЗСУ з бюджету Обухівської територіальної громади, в тому числі проведення закупівель засобів для підрозділів ЗСУ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook