#

Під аеропортом "Бориспіль" почали роздавати ділянки для будівництва залізниці

19.04.2018 07:21
Під аеропортом "Бориспіль" почали роздавати ділянки для будівництва залізниці

Київська облдержадміністрація 5 квітня, розглянувши клопотання міжнародного аеропорту "Бориспіль", підписала дозвіл на поділ земельних ділянок держвласності в селі Гора Бориспільського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Киев Vласть".

"Надати згоду на поділ земельних ділянок державної власності, розташованих на території Горської сільської ради Бориспільського району Київської області за межами населеного пункту", - йдеться у розпорядженні губернатора Олександра Горгана №223 від 05.04.2018 року.

Відзначається, що мова йде про дві земельні ділянки площею 5,8 га і 57 га, які знаходяться в постійному користуванні аеропорту "Бориспіль". Оду з ділянок поділять на три частини, іншу - на дві.

Ініціатива щодо поділу ділянок належить Регіональному філіалу "Південно-західної залізници" і послужить для виконання протоколу наради від 16 лютого під керівництвом прем'єр-міністра Володимира Гройсмана щодо розвитку інфраструктури пасажирських перевезень.

Варто зазначити, що розділ вищевказаних земельних ділянок необхідний для можливості подальшого укладення договору суперфіцію з метою реалізації проекту залізного пасажирського сполучення м.Київ-міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: