#

"Під кайфом" та без прав роз’їжджав вулицями Борисполями горе-керманич

15.06.2021 17:00
"Під кайфом" та без прав роз’їжджав вулицями Борисполями горе-керманич
Фото з місця події

Учора, 14 червня, у Борисполі інспектори зупинили автомобіль Toyota RAV4 за порушення ПДР, а потім виявили, що керманич без прав та ще й у стані наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Під час перевірки документів патрульні встановили, що 29-річний чоловік позбавлений права керування та перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Водій пройшов огляд у медичному закладі, результат виявився позитивним.

Патрульні винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування), склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

Нагадаємо, що 15 червня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін представив новопризначеного голову Бориспільської РДА Руслана Дяченка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook