#

Під Києвом автобус збив величезну червонокнижну тварину (ФОТО)

01.07.2020 09:42
Під Києвом автобус збив величезну червонокнижну тварину (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 30 червня, на 38 км автодороги Київ - Одеса водій пасажирського автобуса Neoplan втратив пильність та наїхав на лося, який від удару загинув на місці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зауважимо, що подія трапилася в темну пору доби. 46-річний водій автобуса стверджує, що рухаючись в крайній правій смузі відчув удар в лобове скло з правого боку. Після зупинки він побачив, що збив лося. Варто сказати, що ці тварини занесені до Червоної книги України у зв’язку зі стрімким зменшенням популяції.

Поліцейські склали схему дорожньо-транспортної пригоди, відібрали пояснення та оформили відповідні матеріали. Правоохоронці закликають водіїв під час їзди обов’язково зважати на час доби, освітленість проїзної частини, дорожнє покриття, раптову появу тварин на дорозі, тощо.

Нагадаємо, що в селі Петропавлівська Борщагівка  Києво-Святошинського району завершились роботи по створенню спортивного комплексу "Спортивне ядро" Ліцею №1.


Читати "Моя Київщина" у Facebook