#

Під Києвом ліквідували три нарколабораторії (ФОТО)

26.05.2021 20:55
Під Києвом ліквідували три нарколабораторії (ФОТО)
Фото з місця події

Неподалік столиці викрили нарколабораторії, які функціонували із щомісячним обігом у мільйон гривень на території Києва та області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції.

Зловмисники збували в місяць щонайменше 3 000 доз амфетаміну. У результаті заходів правоохоронці викрили всіх членів групи та вилучили у них заборонених речовин на пів мільйона гривень за тіньовими розцінками.

До складу групи входили шість чоловіків та одна жінка. Фігуранти розповсюджували психотроп під час особистих зустрічей із покупцями. За один грам психотропу вони отримували 400 гривень.

Оперативники, слідчі разом із працівниками прокуратури, за силової підтримки спецпідрозділу ТОР провели 18 одночасних обшуків за місцями мешкання учасників та у їхніх автомобілях, спеціально облаштованих для виготовлення та зберігання заборонених речовин. 

У ході обшуків вилучено кілограм канабісу, 20 літрів прекурсорів у рідкому стані та понад п’ять кілограмів у твердому стані, близько 100 пігулок МДМА, амфетамін, а також більше 150 тисяч гривень, 1 700 доларів США, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, велику кількість банківських карток, блокноти з "чорновими" записами та зброю. Вартість вилучених наркотичних речовин і прекурсорів становить більше пів мільйона гривень.  

Нагадаємо, що до поліції звернулася жителька Білої Церкви з проханням розшукати чоловіка, який посеред вулиці вирвав у неї з рук сумку та втік у невідомому напрямку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: