#

Під Києвом продають "середньовічний" замок за 1 млн доларів (ФОТО)

19.01.2022 11:40
Під Києвом продають "середньовічний" замок за 1 млн доларів (ФОТО)
Фото з місця події

У мережі з’явилось оголошення про продаж замку в готичному стилі, що розташований за 8 км від Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "НВ".

Оголошення опублікували у Facebook-спільноті з продажу нерухомості, однак за 23 години видалили. Авторка поста вказує, що територія маєтку — 1,2 га, а площа самого замку 500 квадратних метрів.

Поруч також розмістили будиночок охорони з гаражем та підсобними приміщеннями у 150 квадратів та стайню на 120 квадратів. На території є власний плац. За це просять один мільйон доларів.

На території виконаний ландшафтний дизайн, є озеро, альтанка та фонтанчик, фруктовий сад, розарій. Авторка поста зазначає:

Відчиняючи двері розкішного, величного і трохи таємничого замку, ми потрапляємо в середньовіччя... нас зустрічають великі 12-метрові стелі холу, антикварні меблі французького походження (які доставлялися в Україну кораблями). За оксамитовими портьєрами ховається багато кімнат, серед яких: їдальня, камінний зал, кабінет, бібліотека, господарські покої (з власною ванною кімнатою та вбиральні), телевізійна, винний льох, гостьова спальня, кухня, господарський блок, шубна (гардеробна).

У замку є дві тераси, з який відкривається вид на розарій, сад та фонтан. 

Нагадаємо, що у місті Вишневе будують інклюзивний дитячий садок у рамах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Шубна (Фото: Оксана Матвєєва / Facebook)

Оксана Матвєєва / Facebook

Ванна кімната з балдахіном (Фото: Оксана Матвєєва / Facebook)

Читати "Моя Київщина" у Telegram