#

Під Києвом затримали п'яного водія вантажівки (ФОТО)

30.07.2020 17:21
Під Києвом затримали п'яного водія вантажівки (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 липня, до чайківських патрульних звернувся небайдужий громадянин, який повідомив, що з паркувального майданчику намагається виїхати водій авто на іноземній реєстрації марки Volvo, який перебуває, ймовірно, в стані сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Екіпаж патрульних вже через декілька хвилин на 51 км автодороги Київ – Чоп помітив транспортний засіб, на який вказав громадянин. 

Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави. Після зупинки чоловік майже не розмовляв та мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто.  

У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних – понад 5,0 проміле алкоголю в крові. Це майже смертельна доза. 

Охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали відносно порушника. Водія відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль передали іншому водієві, який має відповідну категорію на право керування.

Виникає запитання: як водій у такому стані сів за кермо транспортного засобу? Адже авто – це предмет підвищеної небезпеки. Цей громадянин загрожував не лише собі, а й оточуючим. Ми вкотре закликаємо водіїв утриматися від керування транспортними засобами під дією алкоголю чи наркотиків! Наслідки нетверезого керування можуть стати фатальними! А також дякуємо громадянам, чия пильність, можливо, врятувала чиєсь життя, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 26 липня в селі Чайки Києво-Святошинського району правоохоронці затримали грабіжника. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram