#

Під Києвом затримали серійних крадіїв (ФОТО)

19.06.2020 19:45
Під Києвом затримали серійних крадіїв (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині та у столиці з початку року троє чоловіків, які вже мали проблеми із законом, крали електричні кабелі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Збитки, завдані злочинною діяльністю фігурантів, становлять понад 300 тисяч гривень лише у Києво-Святошинському районі. ​​​​

​​​Працівники карного розшуку Чабанівського Відділення поліції в ході низки слідчо-оперативних заходів встановили особи причетних. 

Ними виявилися двоє жителів Київщини та один житель Черкащини, віком 28-32 роки. Всі вони вже мали проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів.

​​​​​Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників, слідчі поліції вилучили дроти, паяльне обладнання, ножиці по металу. 

Також правоохоронці вилучили зброю та набої, походження яких встановлюють. Всі речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.  Вирішується питання щодо оголошення підозри фігурантам та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Нагадаємо, що у місті Фастів з 16 по 18 червня проводився моніторинг якості води у річці Унава, який показав, що у водоймі зараз краще не купатися.


Читати "Моя Київщина" у Telegram