#

Під Києвом чоловік з житлового будинку зробив нарколабораторію (ФОТО)

24.04.2018 16:34
Під Києвом чоловік з житлового будинку зробив нарколабораторію (ФОТО)

Сьогодні, 24 квітня, у поліції Київщини повідомили про затримання чоловіка зі столиці, який в орендованому будинку в селі Бузова Києво-Святошинського району облаштував лабораторію з виготовлення "амфетаміну"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Працівниками Києво-Святошинського відділу поліції було ліквідовано підпільну лабораторію з виготовлення "амфетаміну". Зловмисника затримали під час вироблення чергової партії товару.

В ході слідства було з’ясовано, що 49-річний киянин орендував приватний будинок в селі Бузова і використовував дане приміщення для виготовлення зазначеної психотропної речовини, з метою подальшого збуту.

При обшуку було вилучено лабораторне обладнання та спеціалізовані технічні приладдя, призначені для виготовлення наркотиків, інгредієнти для їх виготовлення та предмет зовні схожий на бойову гранату, в розібраному стані.

Вилучене поліція направила у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчими відкрито кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Триває досудове розслідування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: