#

Під Вишгородом незаконно вирубували дерева (ФОТО)

22.02.2021 19:45
Під Вишгородом незаконно вирубували дерева (ФОТО)
Фото з місця події

Під Вишгородом на території дамби, яка належить ПрАТ "Укргідроенерго" незаконно рубають дерева

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку нардепки Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

Нардеп розповіла, що до неї надійшло одразу декілька звернень щодо вирубки дерев у Хотянівці, що належить до Вишгородської ОТГ. Дерева рубали на площі 3 гектари уздовж прибережної зони, а також у цій де зоні були встановлені бетонні стовпи.

Перевіривши документи, мені вдалось з’ясувати, що дана земельна ділянка площею 3 гектари (кад.номер.3221888800:33:043:0103) знаходиться у користуванні державного ПрАТ "Укргідроенерго". На цій земельній ділянці розташоване нерухоме майно – Хотянівська земляна дамба (земляні плотини та дамби), яка на праві власності належить Міністерству енергетики та вугільної промисловості України, – повідомила Ольга Василевська-Смаглюк.

Таким чином сторонні землекористувачі намагались самовільно захопити землю, яка перебуває у користуванні Товариства. Тепер за зверненням філії "Каскад Київської ГЕС і ГАЕС" вирішили встановити межі земельної ділянки "Укргідроенерго".

Повідомляють, що уже завершені підготовчі роботи до цього процесу.

Нагадаємо, що поліція викрила злочинну діяльність колишнього працівника пошти на Вишгородщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram