#

Підполковник Збройних сил Канади відвідала центр бойової підготовки у Вишгороді (ФОТО)

11.06.2021 15:50
Підполковник Збройних сил Канади відвідала центр бойової підготовки у Вишгороді (ФОТО)
Фото з місця події

Командирка Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройни сил Канади в Україні підполковник Мелані Лейк відвідала Навчально-бойовий центр підготовки підрозділів до спеціальних дій, що у місті Вишгород

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Міжнародний центр підготовки підрозділів НГУ" у Facebook.

Командування операції "UNIFIER" ознайомилося з інфраструктурою Навчально-бойового центру. Також підполковник Мелані Лейк відвідала тренування спецпризначенців та розвідників НГУ, які проходять за участі канадських інструкторів.

У ході брифінгу сторони окреслили основні напрямки розвитку співробітництва щодо підготовки військовослужбовців підрозділів спеціального призначення НГУ, зокрема підготовку до базового курсу снайперів та обговорили хід проведення базових курсів розвідників і спецпризначенців, що наразі тривають на базі Навчально-бойового центру.

У підсумку зустрічі командир операції "UNIFIER" підполковник Мелані Лейк звернула увагу на те, що основними зусиллями у співпраці з канадської сторони буде розвиток інституційних спроможностей та зокрема зазначила:

 Я вдячна за можливість відвідати цей Навчальний центр і дуже рада бачити особовий склад операції, який працює разом з українськими спецпризначенцями та розвідниками. Та підготовка, що я бачу зараз тут майже ідентична підготовці, яка проходить в Збройних силах Канади.

Нагадаємо, що 8 червня у місті Вишгород сталася пожежа, у якій постраждав чоловік.


Читати "Моя Київщина" у Facebook