#

Підприємець і волонтер Юрій Марченко став новим секретарем Білогородської сільради (ФОТО)

30.09.2022 17:00
Підприємець і волонтер Юрій Марченко став новим секретарем Білогородської сільради (ФОТО)
Юрій Марченко

Новим секретарем Білогородської сільської ради обрали голову фракції "Європейська Солідарність", підприємця і громадського діяча Юрія Марченка, який до цього очолював постійну комісію сільради з питань комунального майна, земельних ресурсів, будівництва та архітектури

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV news".

Народився і виріс 49-річний Юрій Марченко у Києві, де здобув освіту інженера-механіка (закінчив Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського") та юриста (Київський національний університет ім. Т. Шевченка).

У публікації далі йдеться про біографію Марченка:

У Білогородку переїхав із сім’єю у 2007 р. У 2013 р. заснував компанію "БілгородНет", яка забезпечує якісним інтернетом п’ять із десяти сіл Білогородської громади. За власні кошти підприємство підключило до мережі й безкоштовно обслуговує соціальні об’єкти сіл – будинки культури, школи, дитсадки, забезпечує безкоштовний Wi-Fi у центральному парку Білогородки.

Після початку повномасштабної війни росії проти України провайдер "БілгородНет" забезпечив підрозділи ЗСУ й тероборони в регіоні оптоволоконним зв’язком, засобами зв’язку та спостереження. При ушкодженнях мереж працівники компанії під обстрілами відновлювали зв’язок.

У той же час, Юрій Марченко вступив до лав територіальної оборони та активно долучився до волонтерської діяльності. Зокрема, він організовував зберігання перевезення гуманітарних вантажів для жителів Ірпінської громади, доставляв допомогу у місто Ірпінь та село Михайлівка-Рубежівка, брав участь в евакуації мешканців Ірпеня та Приірпіння. За це Юрій Марченко отримав подяку від мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини розкрили жорстоке вбивство у Білогородці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram