#

Підприємство з оренди на Бучанщині "погоріло" на порушеннях

02.02.2022 14:40
Підприємство з оренди на Бучанщині "погоріло" на порушеннях
Фото з мережі інтернет

Головні державні інспектори ГУ Держпраці провели планову перевірку в ТОВ "МІЛЕНА ГРУП" у Петропавлівській Борщагівці та виявили багато порушень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Держпраці.

Підприємство здає в оренду власне та орендоване нерухоме майно. Інспектори перевіряли дотримання на підприємстві вимог законодавства з питань охорони праці і промислової безпеки, гігієни праці та праці.

Під час перевірки виявлено 25 порушень. Серед них: відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (ТП, РП, кабельні лінії 10 кВ), відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (обладнання та системи для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах: світильники, щити силові, щити управління, щити автомати), відсутня декларація на виконання робіт на висоті, не проведено періодичний технічний огляд ТП, РП у зв’язку із завершенням граничного терміну експлуатації устаткування та інше.

Після перевірки посадові особи склали акт та вручили припис. Головне управління Держпраці у Київській області підготувало позов до суду на заборону.

Нагадаємо, що за минулий рік підприємства та організації Київщини прийняли на роботу 174 937 співробітників.

Читати "Моя Київщина" у Telegram