#

Підсанкційний нардеп Дубінський відбілює репутацію завдяки публікаціям про допомогу Київщині (ФОТО)

16.03.2023 08:50
Підсанкційний нардеп Дубінський відбілює репутацію завдяки публікаціям про допомогу Київщині (ФОТО)
Олександр Дубінський

Нардеп від "Слуги Народу" по 94 окрузі Київщини Дубінський відбілює свою репутацію завдяки публікаціям про допомогу області на телеканалі 1+1 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  із покликанням на статтю руху "Чесно".

Народний депутат Дубінський є фігурантом Реєстру держзрадників. Як відомо, у 2021 році США запровадило санкції проти нього і Андрія Деркача, звинувативши їх у втручанні у президентські вибори Сполучених Штатів 2020 року.

Рух "Чесно" пише:

Починаючи з 11 жовтня 2022 року на підконтрольному олігарху Ігорю Коломойському телеканалу 1+1 вийшло 11 репортажів Телевізійної служби новин, присвячених благодійній допомозі підсанкційного у США політика.

Зазначається, що всі ці матеріали мають ознаки тенденційності та невідповідності інформаційного приводу рівню всеукраїнського телеканалу. В усіх матеріалах фігурує волонтерська організація "Медіаоборона" забудовника Володимира Хоменка та нардепа Олександра Дубінського. 

Також представники руху повідомляють:

Водночас сам Дубінський, який систематично поширював російську пропаганду про зовнішнє управління Україною, біолабораторії, називав гасло "Слава Україні" нацистським, продовжує свою підривну діяльність проти України.

Як зазначається, 14 березня 2023 року на власних ресурсах нардеп викладав відео на підтримку Російської православної церкви в Україні та її присутності у Києво-Печерській лаврі. 

Нагадаємо, що за ухилення від сплати податків на понад 7 млн гривень на Київщині судитимуть директора товариства.



Читати "Моя Київщина" у Telegram