#

Пірнівська громада розробляє власний екологічний бренд за підтримки європейців

23.07.2021 11:00
Пірнівська громада розробляє власний екологічний бренд за підтримки європейців
Фото з мережі інтернет

Пірнівська громада Київської області за підтримки експертів Програми "U-LEAD з Європою" визначила ключові цілі свого розвитку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Укрінформ".

Фахівці громади за підтримки експертів Програми "U-LEAD з Європою" підготували деталізований план цілей та затвердили їх на засіданні. Далі фахівці громади спільно із мешканцями мають зібрати ідеї для реалізації завдань стратегії.

Зазначається, що матрицю цілей обговорили на засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку Пірнівської громади до 2027 року та визначили три ключові стратегічні цілі, а саме - розвиток екологічного та рекреаційного потенціалу, сталий економічний розвиток територій та формування високої якості життя громади.

Протягом найближчого часу мешканці матимуть можливості надати свої пропозиції розвитку територій. Заповнити проєктну пропозицію та надіслати Робочій групі можуть всі, а учасники групи на наступному засіданні виберуть найважливіші та найкреативніші.

Нагадаємо, що прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду черговий обвинувальний акт стосовно мешканця Вишгородщини, причетного до скоєння умисного вбивства у Солом’янському районі міста Києва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: