#

Письменниця з Обухова представила Україну на книжковому ярмарку в Лондоні

15.03.2024 15:05
Письменниця з Обухова представила Україну на книжковому ярмарку в Лондоні
Фото з місця події

З 12 по 14 березня проходив The London Book Fair, одна з найбільших книжкових подій у світі, на якій Україну представляла обухівська письменниця Валентина Возна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  із покликанням на канал Обухів first!

Щороку на The London Book Fair укладають угоди з купівлі та продажу прав, а також дистрибуції контенту в різних форматах: тексти, аудіо, відео, цифрові технології. Валентина Возна на заході представила видавництво Summit Book і привезла чотири свої книги: "Лисичка і Настя", "Як Балетки пуантами стати мріяли", "Країна де живе те, чого не існує", "Пригоди у Великих Сорочинцях. Магічна історія".

Письменниця розповіла, що український стенд представлений максимально просто і скромно. Проте ця присутність є важливою, адже висвітлення війни в Україні не повинно зменшуватися.

Наразі основною метою проведення будь-яких культурних заходів за кордоном є привернення уваги до подій в Україні, сприяння розповсюдженню правдивої інформації та отриманню різних форм підтримки,

- зазначила Валентина.

Нагадаємо, що в межах Тижня гуманного ставлення до тварин та акції від Happy paw "Заняття доброти 2024", в обухівському садочку зібрали тваринам в притулку корм, медикаменти та іграшки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook