#

Плутанина із доказами у справі про вбивство Кирила Тлявова суттєво "тормозить" судовий процес (ФОТО)

24.07.2020 10:51
Плутанина із доказами у справі про вбивство Кирила Тлявова суттєво "тормозить" судовий процес (ФОТО)
Кирило Тлявов

Нещодавно, 22 липня, у місті Переяслав відбулося судове засідання у справі про вбивство поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова, яке сталося більше року тому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Варто нагадати, що 31 травня 2019 року патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку заради розваги влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках. Зрештою вцілили у хлопчика, який гуляв на вулиці неподалік. Від отриманих кульових поранень хлопчик помер у лікарні. Його поховали 5 червня 2019 року.

22 липня, активісти із Броварів приїхали до Переяслава та влаштували мирний мітинг із вимогою відставки Авакова, справедливого розслідування справи про вбивство, тощо. Журналістам активісти розповіли, що приїхали до Переяслава за власним бажанням та мають на меті підтримати родину хлопчика, який трагічно загинув.

Варто сказати, що народна депутатка Інна Совсун розповіла, що велику частину доказів суд не бере до уваги через низку процесуальних помилок. Наприклад, зібрані біологічні зразки одного підозрюваного, а дата народження вказана іншого. Протоколи про проведення слідчих експериментів наполовину не заповнені, тому вони не мають юридичної сили.

Це є свідченням або халатності з боку ДБР, яке проводило слідство, або свідомі дії, щоб неможливо було довести у суді, - наголосила народна депутатка.



Читати "Моя Київщина" у Telegram