#

Поблизу Білої Церкви патрульні затримали водія напідпитку, який втік із місця ДТП

15.02.2022 08:55
Поблизу Білої Церкви патрульні затримали водія напідпитку, який втік із місця ДТП
Правопорушник

У неділю, 13 лютого, автодорозі M05 Київ – Одеса водій у стані сп'яніння скоїв ДТП, намагався втекти від поліції, а згодом хотів дати патрульним хабар

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

До патрульних звернулася жінка, із автомобілем якої зіткнувся водій авто Кіа та залишив місце автопригоди. Заявниця повідомила, що керманич рухається у бік Білої Церкви, а вона прямує за ним.

Інформацію про це отримали усі екіпажі. Поліцейські створили штучний затор щоб зупинити правопорушника, але, водію вдалося втекти. Усе ж, на 80 км дороги M05 Київ –  Одеса патрульні наздогнали та зупинили керманича. Заявниця опізнала розшукуваний транспортний засіб.

До того ж, поліцейські помітили у правопорушника ознаки алкогольного сп'яніння. Але пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився. А щоб уникнути відповідальності він пропонував патрульни хабар.

У результаті, на водія правоохоронці склали відповідні адміністративні матеріали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що у Білій Церкві дерево не дало втекти п’яному водію від патрульних.

Читати "Моя Київщина" у Telegram