#

Поблизу "Борисполя" керманич Chevrolet запропонував поліцейським хабар

03.12.2021 15:30
Поблизу "Борисполя" керманич Chevrolet запропонував поліцейським хабар
Фото з місця події

Учора, 2 грудня, поблизу аеропорту "Бориспіль" водій авто Chevrolet, який мав підроблене водійське посвідчення, запропонував патрульним хабар

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Патрульна поліція Київської області у Facebook.

Авто, за кермом якого перебував 27-річний водій, було припарковане із порушенням ПДР. Під час перевірки документів поліцейські помітили явні ознаки підробки посвідчення водія. У повідомленні зазначають, що цей документ іноземної держави не відповідає вимогам Міжнародної конвенції про дорожній рух 1968 року, та не дає права керування транспортним засобом на території України.

Щоб уникнути відповідальності, водій запропонував патрульним неправомірну вигоду. Поліцейські повідомили його, що такі дій є протизаконними, проте він повторив спробу ще раз.

Правоохоронці винесли постанову за ч 2 ст 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП та викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що бориспільські патрульні склали протокол на водія, який спричинив ДТП на перехресті та залишив місце автопригоди.

Читати "Моя Київщина" у Telegram