#

Поблизу села Мироцьке виявили тіла двох закатованих чоловіків (ФОТО)

20.09.2022 14:10
Поблизу села Мироцьке виявили тіла двох закатованих чоловіків (ФОТО)
Фото з місця подій

У неділю, 18 вересня,  у лісі поблизу села Мироцьке Бучанського району поліцейські знайшли двох убитих росіянами чоловіків 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що поблизу села Мироцьке, на місці російських позицій, представники місцевої ДФТГ виявили два поховання. Поліцейські  встановили, що в могилах знаходяться тіла двох чоловіків, закатованих військовими рф. 

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив:

В одній із ям, поряд із бліндажами солдатів рф, знаходилося тіло чоловіка зі зв'язаними руками, з натягнутою на обличчя шапкою та зав'язаним на шиї скотчем. У кишені загиблого знайшли окуляри для зору.

Майже поруч знаходилось друге поховання — теж закатованого чоловіка, у флісовій кофті кольору хакі з шевронами. Андрій Нєбитов додав:

Також бачимо в нього серйозні ушкодження в області голови й тазу. Маємо припущення, що він мав відношення до вищого навчального закладу СБУ, будемо встановлювати, чи це так.

Наразі обидва тіла скерували на судмедекспертизу для встановлення остаточних причин смерті та ідентифікації осіб. Нагадаємо, що лише поблизу села Мироцьке правоохоронці Київщини виявили 18 тіл закатованих окупантами мирних жителів.

Нагадаємо, що в пресслужбі Укргідроенерго повідомили, що гідротехнічні споруди Київської ГЕС перебувають у належному стані, прорив греблі маловірогідний, а можливі пошкодження внаслідок ракетного ураження не спричинять катастрофічних наслідків.


Читати "Моя Київщина" у Facebook