#

Почався прийом документів на присудження премії імені М.С. Вінграновського у Білій Церкві

28.09.2023 19:15
Почався прийом документів на присудження премії імені М.С. Вінграновського у Білій Церкві
Фото з мережі інтернет

Оголошено прийом документів на присудження молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2023 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Білоцерківської громади.

Лауреатами премії можуть стати творчі працівники в галузі літератури та мистецтва віком від 15 до 35 років, творчі колективи, учасники яких мають відповідний вимогам вік, які живуть і творять у Білоцерківській  громаді,  або жителі інших регіонів, які виявили значні творчі успіхи, ведуть активну громадську роботу у громаді  з духовного збагачення молодого покоління.

Премію можуть присудити за творчі здобутки або твори, надруковані або оприлюднені в іншій спосіб протягом року присудження премії, і які стали значною подією в культурному та мистецькому житті Білоцерківської громади. 

Документи слід подавати до управління з питань молоді та спорту міської ради до 1 листопада за адресою: м. Біла Церква, вул. О. Гончара, 11. 

Нагадаємо, що свій творчий вечір в Ірпені проведе відома українська акторка Галина Яблонська - авторка та фундаторка міжнародного проєкту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи".

Читати "Моя Київщина" у Telegram