#

Подарунки від Василевської-Смаглюк сільській гімназії на Київщині: депутатська щедрість чи благодійність? (ФОТО)

26.10.2023 19:02
Подарунки від Василевської-Смаглюк сільській гімназії на Київщині: депутатська щедрість чи благодійність? (ФОТО)
Ольга Василевська-Смаглюк

Нардепка Василевська-Смаглюк подарувала сільським гімназіям на Київщині гуманітарну допомогу від USAID та UNICEF

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на СЛОН.

З'явилася інформація про її подарунки сільській гімназії, включаючи 3 туалетні йоржики, 2 швабри, 2 відра та рідке мило. На перший погляд, це може виглядати як скромний жест від депутата, але є щось більше за це.

Як з'ясувалося, Василевська-Смаглюк спільно з благодійним Фондом імені її батька Михайла Василевського роздає гуманітарну допомогу від USAID та UNICEF на своєму виборчому окрузі.

На сторінці фонду можна побачити ще кілька фотографій того ж інвентарю, який роздається вже з вересня. Здається, що тоді й надійшли гігієнічні набори від західних організацій. Проте ця допомога стала об'єктом уваги виборців, оскільки її роздачу наші політики розтягують на місяці піару.

Не можна оминути інший аспект діяльності Ольги Василевська-Смаглюк – її модний стиль. Депутатка не раз засмучувала або радувала своїх виборців своїми образами. Наприклад, на 100-й день війни в Україні, нардепка з'явилася на зустрічі з військовими з сумкою Dolce&Gabbana за €1600.

На інших фотографіях її можна побачити в пуховику від Canada Goose за приблизно €1250 та в сукні від Celine, яка зараз коштує близько €1100.


Діяльність Ольги Василевська-Смаглюк може викликати різні емоції у громадськості. Образ депутатки, її витрати на модний одяг та аксесуари, можуть викликати роздуми про її пріоритети та зв'язок з реальною діяльністю у українському парламенті.

Нагадаємо, що депутатка Василевська-Смаглюк не залишає у біді своїх товаришів, - Мосійчук.



Читати "Моя Київщина" у Facebook