#

Поліцейські Броварщини щодня борються з наркозлочинністю (ФОТО)

17.08.2021 17:10
Поліцейські Броварщини щодня борються з наркозлочинністю (ФОТО)
Фото з місця події

За минулу добу, 16 серпня, поліцейські Броварщини задокументували три наркозлочини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Під час несення служби працівники групи реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції виявили та вилучили канабіс у жителів Броварщини і Кіровоградщини.

Так, поліцейські під час патрулювання вулиць міста Бровари звернули увагу на двох перехожих 28-ми та 33-річного віку, які поводили себе підозріло та помітно нервували. Під час перевірки документів та поверхневого огляду у них виявили пакети з подрібненою зеленою речовиною – канабісом.

Також у селі Рожни правоохоронці задокументували ще один факт незаконного зберігання наркотиків. У 47-річного жителя села Літки було виявлено та вилучено пакет із канабісом.

Правопорушники пояснили, що зберігали наркотики для власного вживання. Усе вилучене направлено на проведення експертиз.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовини або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що незабаром у Броварах відбудеться оригінальна і масштабна виставка-фестиваль ляльок-мотанок з усіх куточків України.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: