#

Поліцейські Броварщини відвідали дітей, чиїх батьків убили окупанти (ФОТО)

10.05.2022 19:40
Поліцейські Броварщини відвідали дітей, чиїх батьків убили окупанти (ФОТО)
Фото з місця подій

У суботу, 7 травня, виконуючий обов'язки начальника поліції Броварського району Кирило Самойленко спільно з ювенальною превенцією Київщини відвідали сім'ї,  які постраждали під час окупації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Кирила Самойленка у Facebook.

Кирило Самойленко зазначив, що у квітні він уже відвідував дітей, проте, цього разу приїхав до них знову аби розповісти представникам ЗМІ їхню історію. Він наголосив,  що усі люди, без виключення, повинні дізнатися, що зробили орки із мирними жителями. Самойленко розкав:

Батьків однієї сім'ї із села Шевченкове безжально розстріляли російські солдати, у той час коли ті повертались з роботи до родини. В результаті, двоє дітей 5 та 12 років залишись сиротами. Розстріляне авто, на якому їхало подружжя і досі стоїть на узбіччі дороги...

За словами Самойленка, в іншій сім'ї із села Заворичі росіяни вбили батька під час потрапляння в будинок ворожого снаряду. Матір також постраждала і тривалий час вона перебувала в лікарні. Напівсиротами залишися 3-місячний синочок і 12-річна донечка.

Поліцейський написав:

Знаю, що таких історій безліч, адже в Україні триває війна... До цього часу не можу зрозуміти, навіщо вбивати мирних громадян – людей, дітей, які просто веліли жити. Не забудемо ніколи!

Нагадаємо, що у селі Шевченкове на Броварщині під час російської окупації загинула журналістка Оксана Гайдар.




Читати "Моя Київщина" у Facebook