#

Поліцейські Броварщини знайшли вночі четверо п’яних дітей

14.06.2021 16:41
Поліцейські Броварщини знайшли вночі четверо п’яних дітей
Фото з мережі Інтернет

Протягом вихідних працівники поліції Броварського району проводили профілактичні рейди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Поліцейські провели профілактичні рейди нічними вулицями сіл Гоголів та Русанів. Дані профілактичні заходи спрямовані на запобігання вчинення правопорушень дітьми та відносно дітей.

Під час рейду було виявлено чотирьох неповнолітніх, які у нічний час перебували без нагляду батьків та вживали алкогольні напої. Неповнолітніх було доставлено додому та передано батькам. Крім того, із дітьми та їх батьками проведено профілактичні бесіди та ознайомлено з витягами із нормативними актами, які регулюють питання перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час.

Працівниками поліції складено адміністративні протоколи за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що спортсмени із Броварів вибороли призові місця на чемпіонаті України серед молоді (U-23) з легкої атлетики.

Читати "Моя Київщина" у Facebook