#

Поліцейські Миронівки затримали псевдотерориста

04.12.2021 10:30
Поліцейські Миронівки затримали псевдотерориста
Фото з місця події

Учора, 3 грудня, до поліції звернувся чоловік та заявив, що він терорист, який нібито замінував електропотяг в місті Миронівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Керівництво відділу поліції №2 (м. Миронівка) Обухівського районного управління поліції, група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники та працівники воєнізованої охорони залізничного вокзалу негайно прибули на місце події.

Вибухових або інших підозрілих предметів у потязі не знайшли. Псевдомінера оперативно розшукали неподалік місця скоєння злочину. Ним виявився нетверезий 36-річний місцевий житель.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що 1 грудня у Миронівській базовій бібліотеці та бібліотеках-філіях було організовано книжкові виставки з нагоди Дня боротьби зі СНІДом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook