#

Поліцейські опитали понад 2 тисячі свідків авіатрощі у Броварах (ВІДЕО)

20.01.2023 09:30
Поліцейські опитали понад 2 тисячі свідків авіатрощі у Броварах (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Правоохоронці опитали понад 2 тисячі людей, які могли бути очевидцями падіння гелікоптера у Броварах 18 січня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на заяву речниці Нацполіції Мар’яни Реви.

Створено міжвідомчу слідчу групу, яка має розслідувати всі обставини події, але основне розслідування проводить Служба безпеки України.

До розслідування трагедії наразі долучені слідчі поліції. За словами речниці, загалом поліцейські на місці опитали, а також отримали звернення понад 300 очевидців події. Також правоохоронці провели поквартирні обходи.

На місці падіння гелікоптера працювало 5 слідчо-оперативних груп: криміналісти, які оперативно збирали доказову базу, патрульні поліцейські, співробітники ювенальної превенції та дільничні офіцери, які проводили опитування громадян.

Загалом під час обходів поліцейські опитали понад 2 тисячі людей. Усі матеріали, а також фото та відео, які були отримані від очевидців, будуть акумульовані, проаналізовані та оперативно передані відповідному правоохоронному органу, який проводить розслідування.

Також Мар’яна Рева додала, що наразі в опіковому центрі в Києві перебуває 4 дитини, які постраждали під час пожежі внаслідок падіння гвинтокрила. Стан дітей стабільно тяжкий. Ще 7 дітей вже відпустили додому.

На стаціонарному лікуванні у Броварській лікарні перебуває 4 дорослих. Їхній стан здоров’я задовільний.

Нагадаємо, що тимчасовий виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ України Ігор Клименко ставить першочерговим завданням забезпечення стабільної роботи всіх органів та підрозділів МВС. Також сьогодні, 20 січня, у Броварській громаді триває другий день жалоби за загиблими в авіакатастрофі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook