#

Поліцейські Василькова розшукують вандалів, які пошкодили меморіальну табличку

11.10.2021 12:40
Поліцейські Василькова розшукують вандалів, які пошкодили меморіальну табличку
Фото з місця події

У місті Васильків на вулиці Небесної Сотні поблизу стадіону "Кристал" невідомі особи пошкодили меморіальну табличку  біля пам'ятника жертвам Холокосту

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку  "Поліція Васильківщини" у Facebook, правоохоронці дізналися про дану подію під час моніторингу мережі Інтернет.

Виїхавши на місце події працівники слідчо-оперативної групи Обухівського районного управління поліції встановили, що біля пам'ятника "Жертвам Холокосту" пошкоджено меморіальну табличку. На самому пам'ятнику пошкодження відсутні. Також правоохоронці з’ясували, що пошкодження були здійснені ще в п’ятницю, втім заяв до поліції не надходило.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група та документує всі обставини цього зухвалого вчинку, проводить перевірку та встановлює осіб, причетних до вчинення даного злочину.

У дописі зауважується наступне:

Шановні громадяни, звертаємось до вас із проханням! Якщо ви стали свідком або знаєте причетних до даної події, просимо повідомити на спецлінію "102" або на телефон чергової частини 063-472-12-63. Анонімність гарантуємо. Дякуємо за співпрацю.

Нагадаємо, що 7 жовтня у селах Митниця Велика Бугаївка та Барахти Васильківської ТГ відбулося урочисте відкриття поліцейських станцій.

Читати "Моя Київщина" у Facebook