#

Поліцейські Вишгородщини затримали баржу з відпочивальниками, як порушували карантин (ВІДЕО)

20.07.2020 18:20
Поліцейські Вишгородщини затримали баржу з відпочивальниками, як порушували карантин (ВІДЕО)
Фото з місця події

У ніч з 18 на 19 липня поліцейські Вишгородського відділу поліції на території місцевої водойми виявили баржу з відпочивальниками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Так, розважальний захід на річковій баржі, де людям надавались послуги із відпочинку на воді, відбувся з порушеннями публічного порядку та карантинних заходів.

Для розважальних заходів на баржі була встановлена апаратура, ілюмінація, меблі та облаштована кухня.  Всього на борту нараховувалось близько 300 осіб та обслуговуючий персонал.

Організатори своєю протиправною діяльністю порушили умови адаптивного карантину. Поліцейські оглянули судно та вилучили речові докази.

За даним фактом поліція відкрила 6 кримінальних проваджень, а саме за ст. 293 (Групове порушення громадського порядку), ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням), ст. 356 (Самоправство), ст. 364-1 (Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), ч. 2 ст. 15 ст. 417 (Замах на порушення правил кораблеводіння) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у селищі Бородянка працівники поліції перевіряють роботу розважальних закладів у період карантину.


Читати "Моя Київщина" у Telegram