#

Поліцейські забезпечували порядок біля заблокованого агропідприємства на Білоцерківщині (ФОТО)

23.11.2021 10:00
Поліцейські забезпечували порядок біля заблокованого агропідприємства на Білоцерківщині (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 22 листопада, поліцейські Білої Церкви забезпечували охорону публічного порядку поблизу агропідприємства села Чупира

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

До Білоцерківського районного управління поліції надійшло повідомлення про блокування виїзду техніки з підприємства. Про це до поліції повідомив директор установи.

На місце події одразу прибули поліцейські реагування патрульної поліції, які виявили перекриття доріг автомобілями та громадою поблизу організації. Згодом на місце події також прибули працівники полку поліції особливого призначення.

Крім цього на місці події працювала слідчо-оперативна група.

Поліцейські склали два адміністративні матеріали за опір поліцейським згідно ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські продовжують працювати на місці, виконуючи покладені на поліцію завдання і запобігають виникненню фізичного протистояння між сторонами.

Нагадаємо, що в Білій Церкві взяли під варту підозрюваного, який погрожував підірвати будинок та посягав на життя поліцейських.



Читати "Моя Київщина" у Telegram