#

Поліцейський Київщини врятував двох дівчат від сексуального нападу в метро (ВІДЕО)

28.09.2022 09:45
Поліцейський Київщини врятував двох дівчат від сексуального нападу в метро (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Поліцейський Київщини власноруч затримав лиходія у столичному метро, який намагався здійснити дії сексуального характеру щодо двох дівчат 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Невідомий чоловік, перебуваючи у вагоні метрополітену, де поруч сиділи дві молоді дівчини, почав здійснювати щодо однієї з них дії сексуального характеру. Перелякавшись, подруги почали якнайдужче кричати.

Вячеслав Дубець, співробітник Головного  управління Національної поліції в Київській області, перебуваючи поруч, почув жіночі крики на платформі метро на станції Театральна та, не роздумуючи, вирушив на допомогу. 

Схвильовані та налякані дівчата плакали і вказали на чоловіка, який все ще перебував у вагоні.

Поліцейський розказав:

Вона повідомила про те, що незнайомий чоловік у вагоні потайним шляхом розстібнув їй сукню та почав чинити непристойні дії. Коли ж вона почала кричати і плакати, він ударив її у живіт і сказав, щоб вона мовчала.

Підозрюваний при затриманні чинив опір та в подальшому намагався втекти, штовхнувши правоохоронця зі сходів ескалатору.

Проте, це не завадило правоохоронцю навздогнати нападника вже на вулиці, затримати та доставити його до відділення поліції метрополітену.

Нагадаємо, що поліцейські-криміналісти Київщини продовжують відпрацювання у звільнених населених пунктах Харківської області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook