#

Поліцейського на Київщині судитимуть за шахрайство

20.12.2021 15:00
Поліцейського на Київщині судитимуть за шахрайство
Фото з мережі інтернет

Оперуповноважений Управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області та його спільник  за 8 тис. доларів США обіцяли підслідному допомогти уникнути в’язниці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ДБР.

Мешканець Києва у змові з оперативником поліції та працівником СБУ запропонував "допомогу" своєму знайомому, який був обвинуваченим у справі щодо викрадення автомобілів. На той час поліцейський працював в Управлінні карного розшуку.

Вони нібито могли домовитися із суддею Білоцерківського міськрайонного суду Київської області про призначення покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Мешканця столиці затримали одразу після отримання грошей.

Таким чином, поліцейський та цивільний обвинувачуються у закінченому замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), за попередньою групою осіб (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 190 КК України). Їм загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, що ДБР повідомило про підозру директору однієї з комерційних структур Київщини та митному брокеру, які ухилилися від податків на 7,6 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram