#

Поліція анонсувала масштабну перевірку маршруток на Київщині

20.04.2018 14:35
Поліція анонсувала масштабну перевірку маршруток  на Київщині

Сьогодні, 20 квітня, у поліції повідомили про проведення масштабної перевірки перевізників на предмет дотримання правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів  

Про це повідомляє інформаційний портал"Моя Київщина" з посиланням на сторінку патрульної поліції Борисполя у Facebook.

Зазначається, що станом на перший квартал 2018 року на дорогах країни кількість дорожніх пригод із тяжкими наслідками та постраждалими за участі пасажирського транспорту зросла.

Тож, аби не допустити подальше збільшення кількості ДТП і тяжкості їхніх наслідків та запобігти виникненню надзвичайних подій під час здійснення перевезень пасажирів, поліцейські 20 квітня розпочинають проведення комплексу цільових заходів "ПЕРЕВІЗНИК".

Патрульні контролюватимуть дотримання водіями й перевізниками вимог Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів.

Під час перевірок пасажироперевізників інспектори приділятимуть особливу увагу технічному стану транспортних засобів, наявності й справності аварійних виходів, проведення щозмінного медичного огляду водіїв тощо.

Заходи триватимуть до особливого розпорядження. Закликаємо всіх учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР та бути взаємоввічливими!

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: