#

Поліція Броварщини затримала 19-річного злодія (ФОТО)

10.11.2021 20:20
Поліція Броварщини затримала 19-річного злодія (ФОТО)
Фото з місця подій

У селі Жердова Броварського району поліція затримала 19-річного молодика, який викрав мопед і заховав його у кущах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Спільноту Броварське районне управління поліції у Facebook.

Встановлено, що юнак викрав мопед Honda Dio із подвір’я будинку місцевої мешканки та заховав його у кущах неподалік. Жінка, помітивши відсутність транспортного засобу, повідомила про це до Броварського районного управління поліції.

Правоохоронці оперативно розшукали викрадений моторолер та встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний броварчанин. Його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили хлопцеві про підозру за ч 1 ст 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що упродовж минулих вихідних броварські поліцейські задокументували 5 фактів незаконного зберігання наркотичних речовин.



Читати "Моя Київщина" у Facebook