#

Поліція Фастівщини продовжує контроль виконання каратинних обмежень

16.11.2021 14:20
Поліція Фастівщини продовжує контроль виконання каратинних обмежень
Фото з мережі Інтернет

Фастівським районним управлінням поліції виконується проведення заходів щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку поліції Київської області у Facebook.

Поліцейські здійснюють патрулювання та контролюють дотримання громадянами правил та обмежень карантину, а також наявність необхідної COVID-документації.

Під час вихідних правоохоронці склали 14 постанов за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП відносно осіб, які перебували у громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту. У цьому випадку передбачено від 170 до 255 гривень штрафу.

Також 4 постанови за невиконання вимог частини першої ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою штраф від 17 до 32 тисяч гривень, у відношенні посадових осіб - від 34 до 170 тисяч гривень. Рішення щодо накладання штрафу приймає суд.

Поліція закликає громадян дотримуватися карантинних обмежень заради збереження власного здоров’я та дякує мешканцям, які відповідально ставляться до протиепідемічних вимог.

Нагадаємо, що спортсмен із Фастова виборов "золото" на чемпіонаті Європи з карате

Читати "Моя Київщина" у Telegram