#

Поліція Київщини шукає офіцерів громади

18.08.2020 12:45
Поліція Київщини шукає офіцерів громади
Фото з мережі Інтернет

Поліція Київської області відкрила додатковий онлайн-конкурс для участі у проекті "Поліцейський офіцер громади" об’єднаних територіальних громад Київщини: Баришівської, Ковалівської, Миронівської, Пісківської та Узинської

Про це повідомляє інформаційний портал  "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Поліції Київської області у Facebook.

Прийом заяв триватиме до 27 серпня 2020 року. У конкурсі можуть взяти участь співробітники поліції з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та при наявності водійського посвідчення.

Після подачі анкет кандидати пройдуть три етапи відбору: тестування, співбесіда та поліграф за результатами яких визначать переможців.

У конкурсі можуть взяти участь поліцейські будь-яких підрозділів. Після відбору на майбутніх офіцерів громади очікує відповідне навчання.

Зазначимо,  що семеро кандидатів, які успішно пройшли усі етапи відбору, з вересня цього року розпочнуть роботу дільничні офіцери  поліції  на території 7 ОТГ  Київщини:  Баришівська, Зазимьска, Медвинська, Мироніівська, Пісківська, Студенеківська та Узинська, - зазначають у поліції.

Нагадаємо, що станом на 18 серпня поточного року на КиївщиніCOVID-19 побороли 3158 людей, загалом за період пандемії на коронавірус хворіли 4 620 мешканців столичної області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook