#

Поліція Київщини викрила сутенерку, яка втягувала дівчат у проституцію (ВІДЕО)

29.11.2022 15:20
Поліція Київщини викрила сутенерку, яка втягувала дівчат у проституцію (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Правоохоронці Київщини викрили мешканку столиці, яка організувала підпільний "бізнес" з надання сексуальних послуг у регіоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Встановлено, що 20-річна сутенерка протягом тривалого часу втягувала в секс-індустрію дівчат, які опинились в скрутному матеріальному становищі. Зловмисниця шукала клієнтів через мережу Internet. Вона забезпечувала працівниць всім необхідним для роботи, зокрема, контрацептивами.

Вартість послуг становила 2500 гривень за годину. Щомісячний грошовий обіг "фірми" складав майже пів мільйона гривень. Правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили речові докази, які підтверджують причетність жінки до вчинення злочину.

Слідчі, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили фігурантці про підозру за фактом зайняття сутенерством [ч.2 ст. 303 ККУ]. Санкція статті передбачає ув’язнення до 7 років.

Нагадаємо, що співробітники Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Києві та Київській області виявили чотири підприємства, які ухилилися від сплати акцизного податку на понад 350 млн грн.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook