#

Поліція провела посилені відпрацювання у Вишневому: результати

27.09.2022 09:40
Поліція провела посилені відпрацювання у Вишневому: результати
Фото з місця подій

У п’ятницю та суботу, 23 і 24 вересня, у Вишневій громаді пройшли профілактичні заходи, організовані спільними силами поліції, добровольчих громадських формувань та військової комендатури

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Правоохоронці перевірили 173 громадяни та 157 автомобілів. Задокументували 46 матеріалів про адміністративні правопорушення. Зокрема, зупиняли автомобілі з нетверезими водіями, фіксували порушення ПДР, а також факти перевищення швидкості та керування авто без документів.

Щодо 25 людей правоохоронці склали адміністративні протоколи за розпиття алкоголю та паління в заборонених місцях.

Крім того, поліцейські затримали 36-річного працівника одного з гуртових ринків, який викрав з місця роботи товари на суму понад 50 тисяч гривень. Також правоохоронці зупинили авто, водій якого перевозив наркотики. За фактами крадіжки, скоєної в умовах воєнного стану та зберігання наркотичних речовин слідчі та дізнавачі розпочали досудові розслідування. Одному зловмиснику загрожує до 8 років за ґратами, іншому – до 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, що правоохоронці дізналися, що невідомий чоловік витягнув із сумки мешканки Вишневого гаманець.

Читати "Моя Київщина" у Telegram