#

Поліція розпочала розслідування смертельної автотрощі на Білоцерківщині (ФОТО)

11.06.2023 10:00
Поліція розпочала розслідування смертельної автотрощі на Білоцерківщині (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 10 червня, на трасі Київ – Одеса поблизу села Чупира трапилася аварія за участі позашляховика Hyundai та мінівену Renault, водія позашляховика затримала поліція

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

За даними правоохоронців, в результаті зіткнення, у мікроавтобусі загинули водій та пасажирка переднього сидіння, ще п'ятеро його пасажирів травмовано, з яких двоє дітей. 10-річна дівчинка з численними травмами перебуває у тяжкому стані. 4-річний хлопчик отримав забої гомілок та травму голови.

Також двоє людей травмувалися у позашляховику, якого через аварію винесло на узбіччя. Усіх постраждалих доправили до лікарень.

Правоохоронці затримали водія авто Hyundai у порядку ст. 208 КПК України. За фактом смертельної ДТП слідчі слідчого управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування [ч.3 ст.286 ККУ].

Нагадаємо, що у селищі Гребінки Блоцерківського району в результаті загорання квартири в п'ятиповерховому житловому будинку загинула жінка.




Читати "Моя Київщина" у Telegram