#

Поліція розшукує чоловіка з Фастівського району

10.06.2024 21:04
Поліція розшукує чоловіка з Фастівського району
Андрій Станкевич

Поліція Київщини розшукує 50-річного Андрія Станкевича з села Мотовилівка на Фастівщині, про зникнення якого заявила його дружина 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини. 

Сьогодні, 10 червня, близько 9 години, до Фастівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення від місцевої жительки про зникнення її чоловіка, який 9 червня, близько 13 години пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

На розшук зниклого оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі, особовий склад Фастівського управління поліції, офіцери громади, працівники групи реагування патрульної поліції, представники територіальної оборони та громадськість.

Прикмети розшукуваного: повної статури, волосся темне, очі сірі. Був одягнутий в шорти червоного кольору, світлу футболку.

Поліція звертається до громадян з проханням:

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження чоловіка, просимо одразу повідомляти на спецлінію "102".

Нагадаємо, що поліція Київщини розшукує 17-річного Олександра Лебединського з Бучі, повідомлення про зникнення якого надійшло вчора, 6 червня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram