#

Поліція розшукує обухівця Віктора Чобана

23.04.2024 17:29
Поліція розшукує обухівця Віктора Чобана
Віктор Чобан

Поліція Київщини розшукує 36-річного Віктора Чобана з міста Обухів, який 21 квітня близько 10:00 вийшов з дому та досі не повернувся

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал Обухів first!

До поліції надійшло повідомлення від дружини про зникнення її чоловіка. На розшук чоловіка оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі правоохоронці Обухівського управління - дільничні, поліцейський офіцер громади, працівники відділу реагування патрульної поліції та працівники карного розшуку.

Прикмети розшукуваного: зріст 170 сантиметрів, повної тілобудови, обличчя овальне, лисий. Одягнений в куртку темно-синього кольору, спортивний костюм синього кольору, чорні шкіряні кросівки.

Поліція звертається до громадян з проханням: якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження зниклого, одразу повідомляйте на спецлінію "102", або до Обухівського управління поліції Київщини за телефоном + 38 0 (68) 115 96 84.

Нагадаємо, що обухівські підприємці сільського господарства відгукнулися на прохання колег з Херсонщини та надали насіння соняшника, просо й гречку для посіву в 2024 році.

Читати "Моя Київщина" у Telegram