#

Поліція розшукує жителя Петропавлівської Борщагівки з патріотичним татуюванням (ФОТО)

10.01.2023 10:00
Поліція розшукує жителя Петропавлівської Борщагівки з патріотичним татуюванням (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Поліція Київщини розшукує 29-річного Андрія Михальчука з Петропавлівської Борщагівки, який зник учора, 9 січня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Дружина зниклого повідомила поліцейським, що близько 13 години її чоловік вимкнув телефон, поїхав із дому на автомобілі марки Renault Zoe та не повернувся. Востаннє машину бачили в Києві, поблизу Солом’янського ринку.

На розшук чоловіка оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі правоохоронці Бучанського управління – дільничні та поліцейські офіцери громади, працівники групи реагування патрульної поліції, а також добровольчі формування тергромад, орієнтовано громадськість.

Правоохоронці повідомляють прикмети Андрія: зріст 173 см, середньої статури, темно-русяве волосся, має татуювання на лівому плечі "Козак" напис "Слава Україні". Одягнутий чоловік у болотний спортивний костюм, темно-зелену куртку та чорні кросівки.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження Андрія Михальчука, просять одразу повідомляти про це на спецлінію "102".

Нагадаємо, що працівники "Хатинки пекаря" щодня випікають хліб та пригощають ним жителів Бучанської громади та бійців добровольчого формування.


Читати "Моя Київщина" у Facebook