#

Поліція Вишгородщини розповіла про "пригоди" нетверезих водіїв за вихідні

13.12.2022 15:00
Поліція Вишгородщини розповіла про "пригоди" нетверезих водіїв за вихідні
Фото з місця події

За вихідні правоохоронці Вишгородського управління поліції Київщини виявили п'ять водіїв у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Вишгородського РУП.

Двоє з водіїв у нетверезому стані потрапили у ДТП у селі Демидів. 42-річний водій автомобіля Toyota був напідпитку та  спричинив аварію. Також між селами Сукачі та Русаки Іванківської громади водій автівки BMW з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. 29-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння [ч.1 ст. 130 КУпАП] та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів [ч.1 ст.124 КУпАП] поліцейські склали на водіїв адмінпротоколи.

У місті Вишгород поліцейські виявили 33-річого водія у стані наркотичного сп’яніння. У селищі Іванків працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили 28-річного чоловіка, який керував автомобілем Daewoo під препаратами. В селі Сторовичі Іванківської громади 60-річний житель Києва керував автівкою Skoda у нетверезому стані. Правоохоронці склали на водіїв адміністративні протоколи.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини розслідують смертельну ДТП, яка трапилась неподалік села Підгірці на Обухівщині

Читати "Моя Київщина" у Facebook