#

Поліція затримала "клофелінщиків", які діяли у Бучанському та Броварському районах (ФОТО)

13.02.2021 20:30
Поліція затримала "клофелінщиків", які діяли у Бучанському та Броварському районах (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція затримала двох грабіжників, які "обчищали" своїх жертв, напередодні напоївши їх напоєм з клофеліном

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

У поліції розповіли, що чоловіки надавали людям послуги з автомобільних перевезень. Під час поїздок водії пригощали пасажирів алкоголем, у який додавали "клофелін".  Після такого коктейлю потерпілі непритомніли, а псевдо-водії грабували їх.

Жоден потерпілий так і не зміг дістатись до пункту призначення, адже злочинці залишали пасажирів у безпорадному стані на узбіччях доріг.

Після декількох заяв за справу взялись правоохоронці Броварського та Бучанського районних управлінь поліції. Вони й викрили діяльність грабіжників разом із працівниками Управління карного розшуку поліції Київщини.

Поліцейські встановили причетність чоловіків до низки злочинів. Зокрема, до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Бузова Бучанського району місцеві жителі знайшли двох чоловіків без свідомості. Як з’ясувалось,  під час подорожі до Житомира вони разом з іншими пасажирами випили пляшку горілки, запропоновану водієм. Після цього потерпілі нічого не пам’ятають. Встановлено, що зловмисники заволоділи банківськими картками, грошима та мобільними телефонами потерпілих, – пишуть у пресслужбі.

У поліції додають, що аналогічна ситуація трапилась у селищі Березань, що на Броварщині. Лиходії також пригостили потерпілого напоєм з невідомою речовиною та заволоділи його майном.

Нещодавно правоохоронці встановили особи зловмисників та швидко їх розшукали. Ними виявились 40-річний житель Хмельниччини, 35-річний житель Закарпатської області та 29-річний киянин.

Нагадаємо, що Національна поліція виявиланесанкціоновані звалища епідемічно небезпечних медичних відходів у двохобластях України – Миколаївській та Київській.



Читати "Моя Київщина" у Facebook