#

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві лікаря на Київщині

28.12.2021 10:30
Поліція затримала підозрюваних у вбивстві лікаря на Київщині
Фото з мережі інтернет

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві головного лікаря з Рівненщини, якого знайшли в лісосмузі під Києвом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

Затримали двох осіб, причетних до вчинення умисного вбивства 50-річного мешканця Рівненської області - головного лікаря одного з місцевих санаторіїв, тіло якого з ознаками насильницької смерті було знайдено у лісосмузі під Києвом.

Згідно з матеріалами слідства, злочин стався ввечері 20 грудня 2021 року. У Києві загиблий звернувся на вулиці до 34-річного громадянина Киргизької Республіки, який працює водієм служби таксі, з проханням відвезти його до готелю.

Водій та його 43-річний приятель - громадянин Узбекистану погодилися підвезти рівнянина та вирішили здійснити на нього напад. Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс потерпілому декілька ударів в область голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та грошові кошти, після чого відвезли у Бучанський  район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Зусиллями працівників Святошинського управління поліції ГУ НП у місті Києві, Управління карного розшуку та прокурорів окружної прокуратури зловмисників вдалося встановити та затримати. Один з підозрюваних повідомив правоохоронцям місце, де вони залишили тіло вбитого чоловіка. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Нагадаємо, що поліцейські повідомили про підозру зловмиснику, який забив до смерті пацієнта реабілітаційного центру в селі Червоне Білоцерківського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook