#

Поліція з’ясувала всі обставини отруєння школярок у Боярці

13.04.2021 08:20
Поліція з’ясувала всі обставини отруєння школярок у Боярці
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у Боярці завершилось службове розслідування причин смерті дівчинки-підлітка в академічному ліцеї "Гармонія"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку міського голови Боярки Олександра Зарубіна у Facebook.

Правоохоронці з’ясували, що не існує ніякого "міфічного челенджу з груп смерті в соціальних мережах", який нібито спричинив трагедію. Це лише вигадка другої дівчинки, яку вдалося врятувати. 

Поліція встановила, що обидві дівчинки були у складних стосунках з батьками та раніше вже мали прояви суїцидальної та деструктивної поведінки. У померлої учениці навіть були шрами від порізів на руках, і раніше зверталася за допомогою до шкільного психолога через серйозні проблеми з комунікацією у родині.

Врятована дівчинка намагалася знову вчинити собі шкоду вже у лікарні відразу після трагедії та напередодні мала серйозний нервовий зрив під час навчання.

Через цю подію міський голова планує ініціювати продовження роботи цієї ж спеціальної комісії із перевірками рекомендаційного характеру в усіх освітніх закладах на території Боярської МТГ.

Нагадаємо, що прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства двох семикласниць з Боярки

Читати "Моя Київщина" у Telegram