#

Політичний скандал у Переяславі: Бобровнік гучно гримнув дверима і пішов з РДА

14.04.2018 12:39
Політичний скандал у Переяславі: Бобровнік гучно гримнув дверима і пішов з РДА

Перший заступник голови Переяслав-Хмельницької РДА Юрій Бобровнік написав заяву про звільнення, протестуючи проти кадрових рішень і призначення головою РДА Юрія Клименка

Як повідомляє "Моя Київщина", про це у себе на сторінці у Facebook заявив Бобровнік.

"Дякую всім хто розумів, хто підтримував!Заява моя на звільнення. Як відповідь тим хто просив знайти можливість співпрацювати! Зрозумійте 18-19 лютого 2014 року мене змінило, ті дві ночі я не забуду. А ці люди, що прийшли до влади в районі, ніколи не захочуть жити по-новому! Для них це пусте гасло! Вони 4 роки саботували роботу Президента. Шкода, що Яреми так вчинили. Слава Україні!", - заявив він.

Також учора під час представлення головою КОДА Олександром Горганом екс-"регіонала" Юрія Клименка на посаду голови Переяслав-Хмельницької РДА Бобровнік публічно розкритикував дане призначення.

 

Напередодні перший заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Бобровнік написав заяву про вихід з БПП.

Раніше Бобровнік розкритикував екс-генпрокурора, нинішнього заступника очільника Київського обласного осередку БПП-"Солідарність" Віталія Ярему через лобіювання кандидатури Юрія Клименка на посаду голови РДА. При цьому він звинуватив Клименка, який був першим заступником голови Переяслав-Хмельницької РДА, у підтримці Антимайдану та організації підвозу людей в Маріїнський парк.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: